Întâlnire cu părinții

Duminică, 27 noiembrie 2011, a avut loc ședința cu părinții elevilor liceului nostru.

Evenimentul a început la ora 9 în amfiteatrul liceului unde potrivit „tradiției”, părintele director Eusebiu Țâmpu a prezentat părinților situația elevilor pe plan uman, intelectual, spiritual, dar și evenimentele la care au participat în decursul primului semestru școlar.

A urmat Sfânta Liturghie în capela Institutului, la care au participat elevii împreună cu părinții lor, frații studenți, precum și prietenii care ne vizitează duminica. Corul liceului având o motivație deosebită în această zi a intonat într-un mod deosebit cântările în cadrul acestei Sfinte Liturghii.

După ce ne-am îmbogățit spiritual, am mers împreună cu părinții, formatorii și profesorii în sălile de curs pentru a discuta despre situația școlară.

Mulțumim bunului Dumnezeu pentru că a avut grijă ca această zi specială să aducă multă bucurie în sufletele noastre, dar și speranța că această colaborare dintre părinți, profesori și formatori va aduce roade în viața tinerilor aflați în formare, dar și în societatea pe care ei o vor construi!

Niciun comentariu: