Sustinerea examenului pentru gradul I a dnei Angela Damoc




















Desi pentru unii doar un sfarsit de weekend, pentru altii ziua de 9 Martie 2012 a reprezentat un moment important din cariera lor. Astfel doamna profesoara Damoc Angela, profesoara de fizica si stiinte la liceul nostru si-a sustinut lucrarea de grad I, lucrare cu titlul ”Miscarea particulelor incarcate electric in campurile electrice si magnetice”.

Dupa inspectia care a avut loc la clasele a IX-a si a X-a a urmat prezentarea lucrarii pregatita cu multa atentie si daruire.

La sfarsitul prezentarii, comisia compusă de profesorii universitari veniti de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Conf. Dr. Dan Dimitriu; Conf. Dr. Leonte Liviu, si inspectorul in domeniu, Secara Cristinel si-au exprimat parerea cu privire la lucrarea prezentata.

Atat invitatii: dl. dir. Sescu Adrian, dna. dir. adj. Dascalu Gabriela si dna. prof. Mihalcut Daniela, cat si profesorii liceului nostru si-au exprimat aprecierea despre lucrarea de grad, iar pe langa felicitari i-au urat doamnei profesoare mult succes pe mai departe, si au asigurat-o de sustinerea lor.


Si noi, elevii Liceului Teologic Romano-Catolic ”Sf. Francisc de Assisi” o asiguram pe doamna profesoara de sprijinul si rugaciunile noastre si ii dorim mult succes in continuarea carierei sale.

Niciun comentariu: