Cursul festiv al claselor a XII a

Așa cum este normal, în viața fiecarui om se succed evenimente care lasă pentru totdeauna o amprentă în inima omului, și care îi amintește că nu trăiește veșnic, și că viața este frumoasă dacă este pusă în slujba lui Cristos.

Astăzi, 25 mai 2012, elevii de clasa a XII a, ai Liceului Teologic Franciscan au avut cursul festiv, un eveniment care dorește să încheie un capitol din viața lor, și anume perioada liceului. Cîțiva dintre fericiții de astăzi au mărturisit că râd cu un ochi, deoarece în timpul liceului au reușit să adune diverse cunoștinte și să devină oameni, iar cu celalalt plâng deoarece în scurt timp va trebui să se despartă de această instituție care s-a transformat în casa lor timp de patru ani.
Îi însoțim pe elevii noștri cu gândul cel bun și cu rugăciunile noastre și îi asigurăm de tot sprijinul de care vor avea nevoie.

Un comentariu:

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.