REDISCOVER THE REAL EUROPEAN VALUES (partea a IV-a)

       În perioada 10-24 aprilie 2012, seminarul nostru a continuat proiectul Comenius în cadrul celei de-a patra părți, cea care a avut loc în Spania. Grupul nostru condus de dna Paula-Odille Dogan era compus din pr. Cadăr Iosif, dna Antica Dobrita, Cimpoieșu Albert și Baciu Emanuel. Împreună cu noi au venit și reprezentanții Școlii Generale „Mihai Eminescu” din Roman.
      A fost o experiență deosebită. S-au admirat peisaje superbe, au fost întâlnite persoane minunate și s-au învățat multe lucruri pentru viață. Cele mai frumoase momente s-au petrecut în familia gazdă, moment de cunoaștere a culturii spaniole și de deschidere multiculturală.
      În una din zile grupul din România a trăit un moment de pelerinaj la sanctuarul închinat sf. Iacob de la „Santiago de Compostela”. Vremea nu a fost foarte prielnică, dar încărcătura spirituală a suplinit toate lipsurile.
      O altă zi deosebită caracterizată de mult amuzament a cuprins concursul de gătit. Toate țările participante au pus în valoare elemente de gastronomie proprii. E deosebit să vezi cum tineri din atâtea țări discută și gătesc. E un sentiment extraordinar să observi respectul și solidaritatea care au caracterizat aceste momente. Chiar dacă noi n-am câștigat, prăjitura noastră s-a terminat prima de mâncat, iar echipa noastră s-a distrat de minune.

     Chiar dacă drumul a fost greu și vremea nu a fost chiar prielnică, totul a fost minunat. Mulțumim lui Dumnezeu pentru acest dar și îl rugăm să îi binecuvânteze cu harul său pe cei care au meritul oraganizării acestui proiect.

Un comentariu:

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.