Tinerii, mesageri ai Invierii





















Intr-o societate dominata de ura, minciuna si consumism, tineri, ca si noi găsesc puterea de a rezista tentațiilor lumii si de a avea curajul de a-i spune DA lui Cristos, idealul si maestrul lor. Actualitatea mesajului lui Cristos nu poate fi pusa la îndoiala, mesajul Sau înmoaie cele mai împietrite inimi, distruge barierele dintre oameni si ne unește pe toți prin iubirea si dăruirea sa.
Sâmbătă, 10. 03. 2012 am avut plăcerea de a avea in mijlocul nostru un grup de tineri veniți din Italia, tineri care doresc sa împărtășească tuturor o frântura din bucuria pe care o au datorita faptului ca îsi trăiesc viața alături de Cristos.
Acești tineri doresc ca prin mărturie sa aducă o raza de speranța si un strop din iubirea nemărginita a lui Dumnezeu printre noi, tineri asemenea lor, dar cu preocupări si intenții diferite de ale lor.
Doresc sa redau in câteva rânduri un scurt interviu pe care mi l-a acordat responsabila grupului.
Î: Ce doriți sa realizați dând aceasta mărturie?
R:Prin aceasta mărturie dorim sa împărtăşim si altora bucuria de a trai cu Isus.
Î: Ce va determinat să intraţi la această şcoală?
R: Înainte de a intra la scoală am experimentat sărăcia spirituală. Când eram doar simpli tineri simţeam că dorim să exteriorizăm durerile pe care le aveam. Ne era greu să simţim iubirea lui Cristos.
Î:Ce vreți sa faceți dând aceste marturii in tara noastră?
R: Vrem sa împărtăşim iubirea lui Isus, si faptul ca El s-a făcut om , a luat firea noastră si a venit in lume fiind asemenea cu noi. El vrea sa ne descopere ca suntem prețioși si ca Dumnezeu ne tine in palma lui.
Î:Cum se numește grupul vostru?
R: Ne numim Mesagerii Dimineții Paștelui, noi vrem sa fim acei mesageri care intrând in mormânt, si văzând ca este gol, au plecat sa vestească ca Isus a înviat, dând tuturor noi speranțe.
Trăind intr-o societate materialista, anihilata de un consumism exacerbat, suntem bucuroși sa constatam ca mai exista intre noi tineri integri cu preocupări valoroase care țin in continuare stacheta sus inhibând astfel procesul de desimbolizare ontologica a fiintei.

Niciun comentariu: