Început de an şcolar 2012-2013


 

După o vacanţă bine meritată, a venit şi  timpul să ne întoarcem la şcoală. Astfel că la data de 16.09.2012, cu toţii, mici şi mari ne-am întors la şcoală, urmând ca Luni, 17.09.2012, să începem în mod oficial cursurile.

După ce am cunoscut  noua echipă  formativă, şi am celebrat sfânta liturghie de deschidere a anului şcolar, ne-am îndreptat către sălile de clasă, spre a ne reîntâlni cu diriginţii şi a discuta diferite aspecte ce ţin de o bună organizare.

Îi cerem ajutorul şi binecuvântarea lui Dumnezeu şi în acest an, pentru unii, un an în care trebuie să se decidă în privinţa viitorului, iar pentru altii, un an de început; cu toţii ne încredinţăm lui Dumnezeu, şi ne angajăm să fim sârguincioşi, şi astfel să obţinem rezultate bune.


Un comentariu:

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.