Împărtășind și primind bucuria



















La invitația Școlii de Arte și Meserii “Trinitas“ din Târgu Frumos, elevii liceului nostru au împărtăși din bucuria lor prilejuită de apropierea sărbătorii nașterii Domnului elevilor și profesorilor instituției care ne-a invitat. Activitatea a avut loc marți, 20 decembrie 2011.

Propunerea a venit din partea dlui director Iosif Judeanu la care instituția noastră a răspuns pozitiv cu tot dragul. Coordonați de pr. Lucian Abalintoaiei echipa de teatru și formația “Franciscan brothers“ au realizat un spectacol care a fost primit și apreciat peste așteptări.

Mai întâi actorii noștrii au arătat sensul care trebuie urmat pentru a ajunge la o bucurie adevărată atunci când îl întâlnești pe Dumnezeu, Pruncul divin născut la Betleem.  

Momentul care a făcut ca pulsul spectatorilor să crească a fost cel realizat de formația liceului nostru. Dincolo de interesul stârnit și de neintreruptele aplauze interesul l-a stârnit calitățile instrumentiștilor noștri. 

Ne-am bucurat să purtăm bucurie altora, dar în același timp recunoaștem că noi înșine am primit mai mult decât am dăruit.

Niciun comentariu: