Proiectul Comenius - Rediscover the Real European Values (Estonia)

Proiectul Comenius intitulat „Rediscover the Real European Values” (RREV) a trăit al doilea moment în Estonia, la Tallinn, între 14 - 18 noiembrie 2011.

Ca si în Romania participantii au fost:

Cyprus - Ayios Dometios Gymnasium Nicosia
Estonia - Tallinna Inglise Kolledz
France - Institution Notre Dame
Italy - Instituto Comprensivo di Gatteo
Italy - VII Instituto Comprensivo G.A. Costanzo
The Netherlands - Maarten van Rossem
Norway - Aa ungdomsskole
Romania - Liceul Teologic Romano-Catolic
„Sf. Francisc de Assisi” Roman
Romania - Scoala „Mihai Eminescu” Roman
Spain - I.E.S. Politecnico de Vigo
Turkey - Kemal Turkler Ilkogretim Okulu

A fost un moment deosebit în care au iesit în evidentă valorile fiecărei tări care au fost reprezentate în acest proiect. De asemenea tema centrală a fost „Traditii de căsătorie”. Astfel că la final a rezultat clipul pe care se poate urmări mai jos.
Elevii au avut propriul lor program care a inclus participarea la diferite lectii, momente de recreere si cunoastere reciprocă în care au împărtăsit din valorile si obiceiurile natiunilor proprii.Un moment deosebit a fost si acela de miercuri, 16 noiembrie, în care întregul grup a vizitat capitala tării vecine, Helsinki.


Echipa din România, condusă de dna. Odette Müller-Dogan a avut în componentă pe lângă profesorii si elevii de la Scoala „Mihai Eminescu” din Roman si echipa liceului nostru din care au făcut parte, pr. Lucian Abalintoaiei, dna. Mihaela Cozma si elevii Raimund Toma si Marian Croitoru.

Niciun comentariu: