Spectacol de Craciun la Şcoala de Arte şi Meserii Specială "Trinitas" Târgu Frumos

Avem convingerea că apropierea de Dumnezeu ne obligă. Nu poți ascunde lumina. Trebuie să îi oferi un loc privilegiat pentru ca toți să se bucure de ea. Dacă noi dorim să celebrăm plini de bucurie Nașterea Mântuitorului atunci nu putem să îngrădim bucuria noastră. Pentru aceasta la invitația d.lui director al Şcolii de Arte şi Meserii Specială "Trinitas" din Târgu Frumos miercuri, 15 decembrie 2010, am pornit să dăm mărturie despre bucuria noastră.

A fost minunat să îi întâlnim pe acei copii și tineri care deși părea că e dificil să le captezi atenția ne-au dovedit că au fost atinși de muzica, mesajul scenic și tradițiile pe care noi le-am adus înaintea lor.

Din programul nostru au făcut parte piese interpretate de formația liceului nostru, o piesă care invita să trăim profund și nu superficial Crăciunul, Jocul tradițional al caprei. După urătură a venit și Moș Crăciun care a fost foarte apreciat de toți copiii.

Elevilor Şcolii de Arte şi Meserii Specială "Trinitas" din Târgu Frumos, cadrelor didactice și tuturor care citiți această relatare vă dorim multă bucurie, adevărata bucurie pe care să o găsiți în întâlnirea cu Mântuitorul!

Niciun comentariu: