Campus vocational 2011


În perioada 29 aprilie - 1 mai 2011 la Liceul Teologic Romano-Catolic ”Sf. Francisc de Assisi” din Roman s-a desfășurat campusul vocațional „Veniți și vedeți!”. Tinerii participanți au fost ca de obicei numeroși și plini de energie.

Dacă lumea de astăzi se bucură din toată inima de Cristos cel înviat sau se limitează la bucuriile pântecelui, dacă educația în societatea noastră are parte de oameni inimoși care vor să pregătească viitorul sau e într-o gravă criză multilaterală pe noi nu ne-a limitat să ne oprim din munca nostră plină de sudoare, dar și de mare bucurie și speranță. De aceea în perioada pascală am invitat și în acest an elevi de clasa a VIII-a pentru a trăi câteva zile de bucurie și voie bună. Știm că efortul nostru nu e răsplătit acum, dar viitorul se construiește cu migală, cu dăruire și multă încredere în puterea celui înviat.

Astfel am ieșit în larg cu barca, iar Domnul poruncindu-ne să aruncăm acolo unde trebuie mreaja, ne-a ajutat să avem un rezultat bun.

Copiii au avut parte de un program deosebit cu momente de rugăciune, conferințe și voie bună.

Domnul să facă rodnice aceste zile. Ne rugăm ca acești copii să fie binecivântați de Domnul cu prezența sa în viața lor!


Da click pe imaginea de mai jos pentru albumul foto:
Campus vocational LTF (29 aprilie/1 mai 2011)

Un comentariu:

Pr. Damian Pătrașcu spunea...

Felicitări organizatorilor și participanților la Campusul vocațional. Trăirea unui asemenea moment este un crâmpei din viața lui Isus în zilele noastre. Și astăzi, Isus călătorește și aruncă mreaja. Va mai găsi tineri dornici să călătorească cu El? Cu siguranță Da. Căci mama noastră Maria ne îndreaptă spre Fiul.
Succes tuturor